De Buizerd
Buizerd.
Agenda.
Lieren (boekje).
BuizerdBokaal.
Info.
LIEREN
De Buizerd liert in Vlijmen en wel volgens de regels van de KNVvL.
Daarnaast hanteert De Buizerd een eigen reglement dat is samengevat in het Buizerd Lierboekje

Een ieder die bij De Buizerd komt lieren wordt geacht het lierboekje te kennen en de daarin omschreven regels en procedures op te volgen. Wij wensen u heel veel lierplezier en mooie lange vluchten.

De Buizerd liert vrijwel ieder weekend als het weer het toelaat en er voldoende animo is. Zie ook het Lierschema.

Er moeten minstens 4 piloten aanwezig zijn, maar het is altijd de beslissing van de lierman/lierdagorganisator of de lierdag door kan gaan.
Aanmelden voor lieren kan alleen nog via deze website.
Een lierabonnement is dit seizoen voor leden weer helemaal GRATIS!!!

REGELING GASTPILOTEN:

1.
De gastpiloot dient zich van te voren aan te melden bij de Voorzitter en bij diens afwezigheid bij de Secretaris.
2.
Bij akkoord moet de Gastpiloot zich aanmelden op de avond vóór de lierdag via de site onder vermelding dat hij of zij gastpiloot is en wil komen lieren.
3.
De volgende dag ‘s ochtends, vanaf 9:00 uur, dient de gastpiloot de site te bekijken en te zien of de lierdag doorgaat maar óók of zijn bezoek door kan gaan! De dienstdoende lierman/lierdagorganisator kan namelijk op basis van het aantal aanmeldingen besluiten dat er onvoldoende ruimte is voor een of meerdere gastpiloten! Wordt hier niets over gezegd dan ben je van harte welkom en zorg je dat je op tijd bij het lierterrein bent om op te bouwen.
4.
Als gastpiloot betaal je €20,- voor een dag lieren. Dit bedrag dien je op het veld aan de lierman te betalen. Je kunt dan zolang er gelierd wordt lierstarts maken.