De Buizerd
Buizerd.
Agenda.
Lieren (boekje).
BuizerdBokaal.
Info.
AGENDA

Buizerd Meteo-avond Uitgesteld:

De Buizerd meteo-avond wordt gehouden in Woerden. Het wordt een gezellige avond met lezing van Martin van Helden over meteorologie en vluchtvoorbereiding. Je bent van harte welkom vanaf 18.30 voor een hapje en een drankje. Voor degene die zin hebben om mee te eten, bestellen we pizza. Deze wordt je aangeboden door het bestuur van De Buizerd. De lezing start 19.30.
Graag aanmelden voor deze activiteit via
Aanmeldformulier Buizerd Meteo-avond

Aanwezigen die niet lid zijn van De Buizerd, Daidalos of Plus 5, vragen we voor de catering een eigen bijdrage van € 7,50.
Organisatie is natuurlijk onder voorbehoud van eventuele corona-maatregelen.
Locatie:
KNVvL
Houttuinlaan 16-A
3447 GM Woerden


Opfris Buizerd Lierdag

Tijdens de lierdagen viel het op dat regelmatig bij de start de neus van het toestel omhoog komt. Daarom is het plan om bij de start van het nieuwe lierseizoen te beginnen met een opfris Buizerd lierdag.

De club tracht op diverse clubavonden lezingen en andere activeiten te organiseren, in Biest-Houtakker bij Café ‘Ome Toon’ of in Raamsdonk in het ontmoetingscentrum. Mochten er onder onze medepiloten onderwerpen leven waar je meer over wilt weten en die rijp zijn voor een lezing of andere activiteit, bespreek dit dan met het bestuur of de BAC om te bekijken hoe je dit kunt organiseren.
Het adres van Café ‘Ome Toon’ is Biestsestraat 38 c, 5084 HG Biest-Houtakker. (zie kaartje hiernaast)
Het adres van het Ontmoetingscentrum is Kerkplein 5, 4944 XD Raamsdonk.

Hieronder staat de agenda met ingeplande lezingen en activiteiten. In het archief kun je aanvullende informatie vinden over afgelopen lezingen en activiteiten of zien wat je hebt gemist.