De Buizerd
Buizerd.
Agenda.
Lieren (boekje).
BuizerdBokaal.
Info.
Bieb.
AGENDA

Buizerd Chutevouwavond vrijdagavond 28 februari 2020 van 20:00 tot 22:00 uur:

De Buizerd chutevouwavond wordt gehouden in de gymzaal van “’t Gebint” te Biest-Houtakker en begint om 20:00 uur. We hebben de zaal 2 uur tot onze beschikking, dus kom op tijd. Je kunt je chute daar vouwen, denk aan luchten van te voren en de instructies voor het vouwen. Eventueel kun je je chute daar ook werpen en dan vouwen. Denk ook aan schone gymschoenen of betreedt de zaal op je sokken. Voor Buizerds is deze avond gratis, niet-leden vragen we een bijdrage van €10,-.

Buizerd Ledenvergadering vrijdagavond 13 maart 2020 start 20:00 uur:

Bij deze nodigen we je van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering van de Buizerd op vrijdagavond 13 maart 2020 om 20:00 uur in ‘t Gebint, Biestsestraat 38 C, 5084 HG te Biest-Houtakker.

Opfris Buizerd Lierdag

Tijdens de lierdagen viel het op dat regelmatig bij de start de neus van het toestel omhoog komt. Daarom is het plan om bij de start van het nieuwe lierseizoen te beginnen met een opfris Buizerd lierdag.

De club tracht op diverse clubavonden lezingen en andere activeiten te organiseren, in Biest-Houtakker bij Café ‘Ome Toon’ of in Raamsdonk in het ontmoetingscentrum. Mochten er onder onze medepiloten onderwerpen leven waar je meer over wilt weten en die rijp zijn voor een lezing of andere activiteit, bespreek dit dan met het bestuur of de BAC om te bekijken hoe je dit kunt organiseren.
Het adres van Café ‘Ome Toon’ is Biestsestraat 38 c, 5084 HG Biest-Houtakker. (zie kaartje hiernaast)
Het adres van het Ontmoetingscentrum is Kerkplein 5, 4944 XD Raamsdonk.

Hieronder staat de agenda met ingeplande lezingen en activiteiten. In het archief kun je aanvullende informatie vinden over afgelopen lezingen en activiteiten of zien wat je hebt gemist.