Laatste nieuws en wijzigingen

(12-3-2020)
De Buizerd Ledenvergadering is uitgesteld, we hopen deze zo spoedig mogelijk opnieuw in te kunnen plannen.

(15-2-2020)
De agenda is bijgewerkt met de Buizerd Ledenvergadering en de Chutevouwavond. Ook is het Buizerd lierboekje onderhanden genomen, neem het voor de start van het nieuwe lierseizoen goed door!

(19-11-2019)
De Buizerd website is verhuisd naar een nieuwe webhoster. DSE stopt er mee, maar heeft wel nog een prettige overgang geregeld. Het webadres blijft hetzelfde! Wel was het nodig om het aanmelden voor het lieren anders te doen. Je moet nu een vinkje zetten achter je naam bij de dag dat je wil lieren. Bovenin wordt dan doorgegeven of de lierdag doorgaat of niet.

(3-9-2019)
Het lierschema is weer bijgewerkt met 2 warme en drukbezochte lierdagen.

(7-4-2019)
Het lierschema is bijgewerkt met weer een thermische, maar steeds winderige lierdag. We hebben nu wel al 55 starts gemaakt en zijn dus geheel vorig jaar voorbij!

(29-3-2019)
Het lierschema is bijgewerkt met weer een thermische lierdag. We hebben nu al 43 starts gemaakt en zijn dus bijna de 45 van geheel vorig jaar voorbij!

(24-3-2019)
Het lierschema is bijgewerkt met de eerste officiele lierdag op ons nieuwe veld “Vendreef” te Vlijmen. Er werd al meteen goed gethermiekt door de Buizerds.

(19-3-2019)
Het lierschema is bijgewerkt met de lierdagorganisatoren en ons nieuwe veld “Vendreef” te Vlijmen en alternatief veld “Het Sas” te Alphen zijn hiernaast te vinden.

(23-2-2019)
Boer en Buizerds vonden de testdag van nieuw veld aan de Vendreef 4 te Vlijmen zeer geslaagd. Nu nog regelen dat we dit veld ook officieel mogen gebruiken!

(22-2-2019)
Komende zaterdag gaan we een nieuw veld testen aan de Vendreef 4 te Vlijmen.

(5-2-2019)
De agenda is bijgewerkt met de Buizerd Algemene Ledenvergadering en de Chutevouwavond.

(23-5-2018)
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ook De Buizerd een nieuw Aanmeldformulier voor De Buizerd (PDF) en een eigen Privacy Policy De Buizerd (PDF) opgesteld en op deze website gezet (zie ook Info ).

(10-5-2018)
Het lierschema is bijgewerkt met de lierdag van 21 april op veld “Het Sas” te Alphen. Het was een thermisch dagje. Bvdd is Bert geworden als kersverse Buizerd.

(14-4-2018)
Het lierschema is bijgewerkt met de testdag op een nieuw lang veld “Het Sas” te Alphen. Helaas was de wind zwak en veranderlijk dus weinig startmomenten. Bvdd is Herman geworden, hij vond nog wat thermiek.

(8-4-2018)
Het is zover, ons lierveld is omgeploegd! We zijn druk aan het zoeken naar een nieuw lierveld. We hopen spoedig weer te kunnen gaan lieren op een nieuw veld.

(27-3-2018)
Het lierschema is opgesteld voor de eerste helft van het seizoen. We beginnen bij voldoende animo en goed weer komend Paasweekend al, dus neem het lierboekje nog eens door en meld je aan (met voor- en achternaam). Dit seizoen werken we met lierdagorganisatoren om de taken wat beter te verdelen. Ook zijn we op zoek naar een nieuw lierveld in de omgeving van Tilburg. We hopen wel nog een paar weekenden te kunnen lieren op ons oude veld.

(16-2-2018)
Op de Buizerd Ledenvergadering is Rob de Regt gekozen tot de nieuwe voorzitter. We bedanken onze scheidend voorzitter Harry Renders en wensen de nieuwe veel succes en plezier zie Info .